susanna.reismee.nl

Eerste keren en laatste keren.

Hoi lieve allemaal!

Dit wordt mijn laatste blog vanuit Nederland! Want morgenochtend om 8 uur zit ik in de auto op weg naar mijn nieuwe leventje voor 8 maanden. Tot gisteren had ik nergens last van, maar toen begonnen de zenuwen toch wel een beetje te komen. De afgelopen weken heb ik alles voor het laatst gedaan:
Laatste keer werken bij de C1000 na 3,5 jaar! Ze zullen me toch wel een beetje gaan missen hoop ik haha.
Voor de laatste keer naar de kapper. En dan eerst een weekend in tranen zitten, maar het nu toch heel leuk vinden!
Voor het laatst uit in Zeist. En dan een smak maken met de fietsen waar je waarschijnlijk een litteken aan over houd als aandenken!
De laatste keer lunchen met vriendinnetjes.
De laatste keer luncen met Job jr. en Job sr. Je broertje wilde ontzettend graag sushi, maar de leverancier was er niet. En als je dan klaar bent en naar buiten loopt komt ie net aanrijden, aaah dropje toch!
De laatste keer shoppen, En thuiskomen met zoveel kleren dat je wel met tien koffers kan vertrekken.
En strakjes voor de laatste keer Belle uitlaten en in mijn eigen bedje slapen!

En dan de surpriseparty! Lieve Jorine en Jule, super dankjewel dat jullie dit geregeld hebben! En ik vond het heel leuk dat bijna iedereen er was!

Maar, nu komt weer de tijd van eerste keren!
Een nieuw gezin, nieuwe omgeving, nieuw werken, nieuwe contacten. Het zal in het begin lastig zijn, maar door alle lieve cadeautjes en kaarten zal dat een stuk minder worden denk ik!

Ik ga jullie allemaal ontzettend missen, maaar ik zal jullie stalken op facebook, mail, msn en skype hoor!

Bisous, Susanna

p.s.
Dit is het adres waar ik zit:
5 avenue d'Alsace
78110 Le Vésinet

Waarschijnlijk krijg ik ook nog een nieuw nummer, maar dat komt nog!

Ingrid Spaan

Lieve Susanna!

Ontzettend veel plezier met je nieuwe onderkomen, gezin, land, culturen etc. Geniet er van! Geloof het of niet... maar 8 maanden gaan best snel. We zullen van je verhalen gaan genieten en je zoveel mogelijk volgen.

Rij voorzichtig morgen en veel suc6!

Lieve groetjes van ons allemaal!
xxxxx 5 kusjes dus:)

Jorine IJlst

Je kan het schat, het wordt vast een mooie ervaring! ik ga je missen! bisoussss

job

zusje! ik volg je nu dan eindelijk! hehehe!
superveel plezier in het verre verre parijs!

Janneke

Jaaaa ik volg je nu ook! Als ik dit lees is het wel zo, van ooow:( Maar toch wens ik je heel veel plezier toe, en zal het een hele mooie ervaring worden!

Dikke kus!!

Cathlijn

Hee Susanna,
Ik weet dat het heel spannend is maar ik weet zeker dat je het leuk gaat vinden!! Heel veel plezier en geniet er van want voor je het weet is het weer voorbij.
heel veel plezier!
xxxx

tante Liesbeth

Nou echt wel spannend. Ga met opgeheven hoofd het avontuur tegemoet. Wel bloggen hoor. Leuk dat je het adres hebt gegeven, kun je daar ook gestalkt worden. Heel veel plezier, veel moed, en voordat je het weet zit je Franse liedjes te lallen op het Pinksterkamp... Ik denk aan je en veel liefs.

Oma en Opa

Hallo Susanna ook wij hebben je weder waardig hede gelezen,we hebben de indruk dat je het wel zal lukken.
Hed is leuk dat we wat van je belevenissen kunne volgen.
Groeten Oma en Opa

Ellis en natuurlijk Peter

Hoi meis, Peter zit net met je vader te bellen. En die zit op de computer met jouw te kletsen. Wat leuk allemaal. Gaat het een beetje in dat Parijs van je. Is het een leuk gezin en kan je je een beetje staande houden met de franse taal. Is de school leuk? Hier gaat alles gewoon zijn gangetje. Iedereen gewoon naar school. Ruben aan zijn hoeveelste fiets, Florine aan het werk bij de Appie. En ik heb een nieuw tablet, wijs joh! groetjes Van ons allemaal, ook van Freija, de poes Moppie, de kippen en de vissen. Laat maar, ik moet wat zeggen. Ik ben heel benieuwd wat je allemaal meemaakt.

Ellis en natuurlijk Peter

Er staat echt jouw, in plaats van jou. Geld terug van school...