susanna.reismee.nl

Het is officiëel, ik ga naar Parijs!

Hoi allemaal!

Ik heb vannochtend een mailtje gekregen dat ik welkom ben om au pair te zijn bij familie Chevalier!
Ik ga dus echt voor ruim een half jaar naar Parijs! Over4 weken al! (Waarschijnlijk het weekend van 5 november.)
Ik heb er heel veel zin in, maar begin nu ook wel te beseffen dat ik al mijn lieve familie, vriendjes en vriendinnetjes een lange tijd niet ga zien..
Maar gelukkig is Parijs niet ver, 5 uurtjes met de trein en jullie kunnen me opzoeken haha.

En als je rechtsje mailadres invult, krijg je automatisch een mailtje als ik een nieuw verhaaltje post!

Veel liefs Susanna!

Astrid

Oke! Spannend maar heel gaaf. Ik ga je zeker missen bij de C1000 hihihi
Heb het heel erg naar je zin daar, maar ik denk dat dat wel gaat lukken.
Good Luck!

Jorine

you can do it girl!
gonna miss u!

Paul Dina Wouter

Notre Felicitation !!!

Je espoir que tu aime le fromage et du vin, mais aussi les croissants.
Cest ou a Paris? Dans le centre ??
Alors, a tout a h' eure .

rhino

heel veel plezier alvast in parijs en maak er een mooie tijd van. en vergeet niet vrienden en familie zullen je nooit vergeten.

Bea B.

Gefeliciteerd! Het wordt nu menens. Wij zullen straks jaloers zijn op jouw ratelende Frans

Job sr

Wat zal het rustig worden in huis. Geen gezeur over de hond uitlaten. wie doet de vaat heb jeje kamer al opgeruimd . Ik denk niet dat ik er aan zal wennen.
Veel plezier en maak er wat van.
Je grootste zeurpiet Job sr

Susanna

Nee dat mag kleine job nu lekker allemaal gaan doen haha!

Chantal

Super gaaf!!! Wanneer afscheidsfeestje? X

Sanne

Ga je zo gauw al? ....jeetje!
Veel plezier alvastt

Jule

Super leuk! Je gaat er vast een toptijd beleven!
Ga je onwijs missen!!

lummie

suzanna, wat geweldig, gaat het ineens heel snel hé?

Wat zullen je ouders en je broertje je gaan missen!

Hele fijne tijd daar!

Chanine

Wat leuk om te horen, EINDELIJK! Maar het komt nu wel erg dichtbij, het is wel heel snel :( We gaan je missen op elk bend feestje. Elk kratje bier zou op jou gedronken worden, hahahaha! We gaan je missen xxx

Tante Liesbeth :-)

Nou is het voor het eggie. Spannend! We zullen wel naar je broertje en je paps en mams omkijken hoor.
Leuk dat we je hier een beetje kunnen volgen!
Succes met de voorbereidingen!
Liefs van de tante!

Monique Ponsen

Wat cool, het gaat eindelijk gebeuren. Spannend! Leuk dat wij je op deze manier kunnen volgen.
Groetjesss

Opa

Zo het gaat dus echt gebeuren, de wijde wereld in, en maak er echt wat van.Dan wort het zeker een goede toekomst.Groeten Oma en Opa

Guus, Thijs, Tinka & Jos

Hoi Susanna,

Super! We zijn heel benieuwd en wensen je heel veel succes!!

Groetjes van de Osse Bende.