Dipje
Alhoewel ik het hier super heb, heb ik toch soms ook mijn mindere dagen. Ik besef nu toch wel dat ik al ruim twee maanden weg ben en het nog wel vier maanden duurt voordat ik weer eventjes thuis ben. Als Arthur bijvoorbeeld weer eens niet wil eten of luisteren of als hij weer eens ziek is en ik de hele dag op moet passen, dan denk ik van ‘wat doe ik hier'. En je kunt hier niet zo makkelijk even op de fiets naar iemand toe, iedereen woont toch redelijk ver weg.
Maar als we samen van de bakker naar huis lopen en een stukje van het verse, warme stokbrood afbreken, omdat onderweg op te peuzelen, of als hij me weer ineens een liefdesverklaring geeft ‘Susanna, je t'aime!', dan denk ik weer ‘wat is het toch leuk hier'. En het is altijd heel leuk als er weer een grote envelop bij de post zit! Met krantenknipsels van mama en de VI's van papa!
Beetje gemengde gevoelens dus!
Als het echt even tegen zit, ga ik mijn hart luchten bij mijn grote vriend. Die begrijpt altijd precies wat ik nodig heb. Mijn grote vriend hier, dat is de HEMA! Als ik echt eventjes naar Nederland verlang schaf ik stroopwafels en mininegerzoentjes aan en dat is het weer goed.
Ik kijk nu al uit naar maart, want dan komt Jule een weekendje en de week erna mama! En over 3 maanden ben ik weer eventjes in Nederland. Als het goed is zouden ze hier de vakanties in januari gaan boeken en weet ik hopelijk binnenkort meer over hoelang en wanneer ik naar huis kan!
En trouwens, op 11 januari zijn hier de soldes begonnen! Overal is er tot 70% korting! Ik ben bang dat ik na deze maand, het duurt tot 14 februari, lichtelijk failliet ben. Dus wie me wil sponsoren, ik houd je niet tegen!
Liefs!
Je hebt het weer leuk opgeschreven. Gelukkig snel over je dipje. Je kan ook zonder credit kaart shoppen heb je ook geen sponsor nodig
Hoi Susanna, oei een dip, gelukkig een dipJE. Laat Arthur maar vaak jou de liefde verklaren. Ja en dat warme franse stokbrood, daar kun je gewoon niet van af blijven. Wist je trouwens dat er wel 5 vestigingen van de HEMA in Parijs zijn? en als je daar bent dan word je van http://www.hema.fr/fudge_395___281.html wel weer een beetje blij...
Groetsels van de tante.
Wat balen dat je een dipje hebt!
Maar je iedereen heeft wel eens een minder dagje! komt goed :D
hahaha, ik voel me bijna vereerd, omdat ik ook bij de hema werk,haha :p helaas ik krijg meestal alleen maar chaggerijnige mensen :P
Lieefs xxx
liefje,
je bent echt een held hoe je alles zo leuk opschrijft! ik zie het ook altijd meteen voor me hoe je alles doet hihi! Ik denk aan je! you can do it :D
xxxxxxx
heeej Susanna!!
jij moet wel daar blijven eh! en niet zoals mij naar huis gaan wegens heimwee (ookal heb ik er geen spijt van...) want in April kom ik effe af met Puck (als het goed is). En dan wil ik jou ook weer effe zien!!
Je moet ook maar denken als het effe tegen zit dat er nog zoooo veel valt te ontdekken in Parijs. Dat had ik toch op het begin toen ik al naar huis wilde. En na 4 maand had ik alle grote culturele dingen gezien en was het genoeg geweest...
Ik ben wel beetje jaloers dat ik DÉ uitverkoop moet missen:( dus shop maar voor mij:D haha:D
wel verhaaltjes blijven schrijven want vind het altijd leuk om iets te lezen over Parijs;)
Bisou!
et à bientôt!
He Suusje, even volhouden, 't is het winterdipje waar veel mensen last van hebben zo na de gezellige feestdagen en als je later heeeel oud bent kijk je zo blij terug op deze tijd en dan ben je het winterdipje helemaal vergeten! Kijk uit naar het volgende lolletje. Doedeloe, liefs
Bea B.
Het is toch ook wel logisch dat je op een gegeven moment een dipje hebt, het is gewoon een heel ander leven wat je daar hebt!!
Maar ik weet zeker dat je er weer overheen komt, want je doet ook genoeg leuke dingen.
Misschien is het een beetje zoals ik het ook weleens heb. dat je denkt wat doe ik hier, want thuis was het eigenlijk ook heel erg leuk. en daar heb ik parijs (voor mij maastricht) niet voor nodig..
Maar uiteindelijk is het gewoon 1 groot avontuur wat jij nu meemaakt en kijk je er later met heel veel plezier op terug!!
En ik kom in maart en daarna je mama nog, dus dat gaat heeeeeelemaal goed komen! Ik weet t zeker, lief dorpje!
Loveyoouu en een dikke bisous!
grosse bisous!
Heej Sas,
Na alle opbeurende berichten kan ik alleen nog maar toevoegen dat Parijs in de lente helemaal super is. Iedereen vrolijk en relaxt. dus over een week of 6 wordt t nog leuker daar!! Toch weer iets extra's gevonden om naar toe te leven he.
Lieve groet van ons
Hey lieve Susanna!!!!
Januari staat nu eenmaal bekend als deprimaand! Hij duurt nou eenmaal lang en als het weer niet meezit dan wordt het er niet gezelliger op helaas! Maar hou vol.... Nieuwe maanden volgen elkaar snel op. Voordat je het weet zit je tijd er daar op en denk je... Jeetje dat is snel gegaan! Zeg nu zelf... Deze 2 maanden zijn ook best snel gegaan. Met de bezoekjes in het vooruitzicht, komt het allemaal best goed denk ik!
We hebben allemaal wel eens een dipje en jou kennende kom je hier weer helemaal goed uit!
Zet m op!!!! Ik weet zeker dat het je gaat lukken.
Lieve groetjes van ons
Xxx
Hi Susanna,
Wat leuk om jouw verhalen te lezen!
Ik vertrek a.s. zondag om een half jaar au pair te worden bij een gezin vlak bij Parijs. Lijkt het je leuk om een keertje af te spreken?
(reneekemps.reismee.nl)
x, Renée